Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nettportal for næringslivet

I forrige uke lanserte Telenor en ny versjon av Bedriftskatalogen på Internett. Tjenesten beveger seg ifølge selskapet i retning av en portaltjeneste for næringslivet.

Ifølge en pressemelding fra Telenor har Bedriftskatalogen, som tidligere, direkte søk i Gule Sider Internett. Nå tilbyr man også nyheter, oppdaterte valutakurser og nyttige informasjonssider for norsk næringsliv og administrasjon.

Oppdaterte opplysninger
– Gjennom Bedriftskatalogen på Internett har Telenor samlet store mengder informasjon om næringslivet for næringslivet. Den gir brukerne både oppdaterte opplysninger om hva som rører seg i økonomien og kontaktpunkter inn mot ulike deler av forretningslivet, sier direktør for Nye Medier, Svein Therkelsen i pressemeldingen.

Bedriftskatalogen ble lansert på Internett første gang i 1997.