Hopp til navigasjon Hopp til innhold

WAP-reklame på mobilen

Finske mobilbrukere som abonnerer på finansnyheter via SMS, mottar samtidig en WAP-annonse. Med en WAP-telefon kan kunden klikke seg videre for å handle aksjer via telefonen.

deskill.

Etterhvert som mobilen etter hvert tar over for 17 tommers skjerm må annonsørene tenke nytt. Blinkende bannerannonsering fungerer ikke like greit på en WAP-mobil.

Respons
EQ onlines sponsorannonse inviterer brukeren til å ringe et telefonnummer eller logge seg på nettstedet. Kampanjen som begynte i slutten av september har allerede høstet respons, ifølge selskapene.

– Det antallet telefonsamtaler vi har mottatt som et direkte resultat av kampanjen har oversteget våre forventninger. Som et teknologisk innovativt selskap med klar fokus på kundebehov er vi opptatt av å tilby de mest fleksible plattformene som er tilgjengelig, sier Jani Karlsson eQ Online i en pressemelding.

Sofistikert
Denne avtalen markerer et gjennombrudd i nye annonseplattformer. WAP-teknologien er fortsatt på fosterstadiet, men etter hvert som bruken blir mer utbredt vil annonseløsningene bli stadig mer sofistikerte, sier Antti Eranne som nylig er utnevnt til leder for mobilutvikling i 24/7 Europe.

Stikkord: Mobil