Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Palm-dødaren Visor i Norge

Palm-dødaren Handspring Visor er endelig kommet til Norge. Markedsdirektør Olav Folkestad (bildet) i New Media Science er den heldige eier av det lille vidunderet. Gratis var den også.

– På Internett World-messen i New York hadde Handspring en kjempestand, men de ville ikke selge Visor-en til meg. Heldigvis trakk de ut én vinner av toppmodellen, Visor Deluxe – det ble meg, sier Folkestad fornøyd.

Visor bygges ut
Handspring hadde ifølge Folkestad en kjempestand på Internet World-messen og presenterte de nye lomme-PC-ene fra selskapet samt en rekke ekspansjonsmoduler som passer i Springboard-porten på Visor’en.

Blant annet kommer det et backupmodul som sikkerhetskopierer all data på lomme-PC-en i løpet av 30 sekunder. Det vil også lanseres et par mp3-spillere til Visor før og etter jul.

– Det ble også vist frem et Stowaway-tastatur som man kan putte i lommen. Når det skal brukes tar man det frem og bretter det ut, forklarte Folkestad, tydelig imponert.

Fremtidsvisjoner
Nå som WAP utvilsomt kommer til å koble Internett og mobil nærmere sammen er det store muligheter for at også mobiltelefoner og PDA-er kommer til å smelte mer og mer sammen.

– Kanskje PDA-en blir terminalen man ringer fra og man ved hjelp av Bluetooth benytter en mikrofon/høyttaler i øret for å kommunisere med, sier Folkestad til ITavisen.

Det er i hvert fall ikke langt fra å være teknologisk mulig når man ser at både GSM- og Bluetooth-moduler til Visor er like rundt hjørnet og man samtidig vet at ved hjelp av programmet WAPman får WAP-muligheter på både Palm og Visor.