Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kabelsurfing ruler Europa

Selv om USA leder an innen kabelsurfing kommer nå europeerne etter. UPC/Chello kan vise til mer enn 80.000 surfere i Frankrike, Belgia, Østerrike, Nederland og Norge.

Kabelsurf

Siden lanseringen av Chello i mars 1999, har Chello økt abonnementsbase med fra 36.000 til 80.000.

– Vi er svært glade for de store fremskrittene Chello har gjort de siste månedene, og vi ser fremtiden spent i møte. Disse tallene beviser at bredbåndsindustrien for Internett er den raskest voksende næringen, og Chello er i en posisjon der vi kan nyte fordelene av en slik vekst, sier markedsdirektør Iain Osborne i en pressemelding.

Bygger ut
UPC, som er Europas største kabelselskap, har i dag mer enn 3 millioner kabel-TV-abonnenter. Etter hvert som nettet oppgraderes med hybridfibercoaxial-kabler, håper selskapet å konvertere stadig flere til Internett og telefonikunder.

I Norge har foreløpig kun noen tusen tilgang til tjenesten, men på sikt kan opp mot 700.000 norske husstander få samme tilbud.