Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telepluss stevner NetCom

Telepluss stevnet i går, onsdag, NetCom for namsretten for det de mener er brudd på lovverket. Dommeren kan allerede i dag stoppe NetComs trenering av Telepluss’ kontanttjeneste.

NetCom Kontant

Telepluss stevner nå NetCom fordi de har begynt å ta hele syv kroner per oppkobling, i tillegg til femti kroner i måneden, for å levere trafikk til Telepluss’ telefonnummer.

Arrogant
– Dette er et klart lovbrudd. Så arrogant oppførsel fra et børsnotert selskap har jeg ikke sett maken til, sier markedsdirektør Lars Martinsen i Telepluss til ITavisen.

Etter at Post- og teletilsynet (PT) valgte å ikke gi Telenor medhold i å stoppe Telepluss’ tilbakeringstjeneste, med umiddelbar virkning, regner Martinsen med at NetCom også må gi opp. Namsretten kan gripe inn allerede fredag, eller innkalle partene til forhandlinger.

Ukjent for NetCom
NetComs juridiske direktør Stein Ove Gordner var ikke kjent med stevningen da ITavisen kontaktet han. Selv om han ikke er overrasket mener han det er grovt feilaktig.

– Det innebærer at PT ser bort i bra alle de feilene vedtaket er beheftet med, sier juridisk direktør i NetCom, Stein Ove Gordner til ITavisen.

Stikkord: Mobil