Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lik mobilpris i Norden

I etterkant av Telianor-fusjonen lanserer i dag Telenor Mobil en Norden-pris. Adm. direktør Stig Herbern (bildet) hevder det blir billigere å ringe med mobiltelefon i Norden.

Arkiv

Norden-pris blir i første omgang gjeldende for abonnenter som har ”GSM Proff”- og ”GSM Proff Pluss”-abonnement i Telenor Mobil, heter det i en pressemelding.

23 % prisreduksjon
Fra 1. november reduseres prisen for å ringe med mobil fra Norge til Norden (Sverige, Danmark og Finland) med 23 prosent fra 1,49 kroner til 1,15 kroner per minutt. I tillegg blir det gratis å motta samtaler i Norden.

I dag koster det 0,98 kroner per minutt å motta en samtale når man befinner seg i et av de andre nordiske landene. Gratis mottak gjelder i alle operatørers nett i Danmark og Finland, og i Telias nett i Sverige.

Flere kunder – lavere priser
Adm. direktør i Telenor Mobil, Stig M. Herbern, er glad for å kunne innføre en ny og billigere takst for kunder i det nye norsksvenske teleselskapet så raskt.

– Vi ønsker å vise at telefusjonen ikke bare gir gevinst for selskapene, men også gir konkrete fordeler for våre kunder. Denne gang skjer det i form av at de som ringer mest over grensen innen Norden får redusert sine samtalekostnader med ca. syv millioner kroner årlig, sier adm. direktør Stig Herbern i Telenor Mobil.

Flere priskutt i vente
– Det viktigste med innføringen av Norden-pris, i tillegg til å redusere kostnadene for mobilabonnenter, er å signalisere en trend våre mobilkunder vil nyte godt av, sier Herbern.

– Dette er bare en forsmak på det som kommer. Stadig flere kunder, og fortsatt vekst i bruken av mobiltelefoner, vil resultere i stadig lavere priser, sier han.

Laveste priser i verden
Allerede i dag, før Norden-pris blir innført, har Norge svært lave priser på mobiltelefoni, skriver Telenor Mobil i sin pressemelding.

Ifølge undersøkelser foretatt av Eurodata/OECD i august i år, kommer norske kunder, både privat- og bedriftskunder, best ut på statistikkene over de laveste mobilprisene i verden.

Stikkord: Mobil