Hermansen (litt sur)

Annonse


Telenor-topper til Stockholm

Hermansen (litt sur)I følge planen skulle næringsminister Björn Rosengren og samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll undertegne en felles avtale i det svenske næringsdepartementet.

Møtet skulle startet i Stockholm 11.30 mandag. Da var både Hermansen og Fjærevoll i Norge.

Diskuterer Kark
Det er ventet at det sentrale punktet i diskusjonen vil være styreformann Jan-Åke Karks rolle i ledelsen av et fusjonert selskap.

Det har vært hektisk møtevirksomhet både for Telenors styre og for ledelsen i Samferdselsdepartementet. Svært mange av de sentrale personene i fusjonsplanene har vært vanskelige å få fatt i morgentimene mandag. I mange tilfelle er beskjeden motstridende om de befinner seg i Oslo eller i Stockholm.

Annonse


Er reist
Nå, i skrivende stund, er det kjent at både Fjærevoll, representanter for Samferdselsdepartementet, samt ledelsen i Telenor er reist til Stockholm.

-Vi får se i løpet av dagen om det blir undertegnet noen avtale, sier styreformann Arnfinn Hofstad i Telenor til Telenor. Møtene i Telenors styre varte til nærmere klokken ett.

Flere problemer
Det er flere problem enn de tre som Hoftstad nevner i all hast for NTB som skal diskuteres i kveld.

Ikke uventet sies det at styreleder Jan-Åke Karks rolle er ett av problemene. Andre ting som nå trekkes opp er spørsmålene om representasjonen fra de ansatte i Sverige og Norge.. Spørsmålet om hvordan inngangskapitalen skal verdsettes skal også diskuteres.

– Flere punkter må avklares før den endelige avtalen undertegnes, bekrefter Telenors talsmann Dag Melgaard.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse