Annonse


Pris til Fornebu-prosjekt

Dette skjedde under ”Proactive Engineering Success Awards 1999” i Philadelphia (USA) i konkurranse med en rekke internasjonale selskaper som The Millenium Dome i London, BMW og Matsushita Electric Co, melder Telenor.

Telenor vant prisen i klassen for ”Best Technology Implementation in an Architectural Enterprise,” og var også nominert i klassen for ”Best Enterprise-wide Collaboration”.

Bruker 3D
Telenor Fornebuprosjektet har siden starten benyttet 3D teknologi for å visualisere arkitektenes ideer.

Telenor hever bruken av 3D gir en felles forståelse av prosjektet og bidrar til økt kvalitet både estetisk og byggmessig. Prosjektets og Telenors ledelse benytter 3D som et beslutningsstøtteverktøy i prosjekteringen.

I dag er Telenor lokalisert på mer en 35 kontoradresser i Oslo-området. Det nye hovedkvarteret er 137.000 kvadratmeter stort og vil romme 6.000 arbeidsplasser. Flyttingen til Fornebu vil være fullført innen utgangen av 2002.