Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny fusjonskritikk av Hermansen

Styreformann Jan-Åke Kark (bildet) legger ikke fingrene i mellom når han vurderer arbeidet med fusjonen. Han mener Hermansen har vist seg for lite for Telia-ansatte.

Telia AB

– Tormod har ikke fått vist seg i Telia. Det var en grov feilvurdering fra min og Tormods side at dette ikke ble prioritert. Nå skal vi begge ha et ”road show”. Med samme kraft som en orkan skal vi begge på landeveien. Jeg skal bli kjent i Telenor og Tormod i Telia, sier Kark ifølge Dagens Næringsliv.

Leide antropolog
Under fusjonsforhandlingen har de ansatte i Telia kommet med kraftig kritikk mot Tormod Hermansen for å ha vært lite lydhør. For å hjelpe til å løse problemet leide Telianor inn en sosialantropolog som rådgiver.

Navnet på det nye selskapet er ikke avklart. Men det blir ikke PS. Styreformannen fleiper med at det nye selskapet blir hetende ”Hermansen & Karks telefonbyrå”.

Stikkord: Mobil