Nino PDA

Annonse


Philips kutter ut Palmtops

Nino PDA

Philips presenterte sin serie Nino for tre år siden. I følge selskapet er ikke salget av disse skuffende, men de velger å kutte produksjonen og konsentrere seg om mobiltelefoner.

– Disse to teknologiene smelter sammen. Datamaskiner blir mindre, og mobiltelefoner blir smartere, sier Philips talskvinne Marijke van Hooren i følge nyhetsbyrået Bloomberg News.

Philips er i ferd med å bygge inn tilgang til Internett i sine mobiltelefoner, og utstyre dem med mer minne og større skjerm. Men det er ikke ventet at Philips kommer med en WAP.telefon før til neste år.

3Com er markedslederen når det gjelder håndholdte maskiner. De har solgt mer enn fem millioner av sin Palm-serie. Konkurransen på markedet øker. og 3Com svarte med å kutte priser med så mye som 22 prosent tidligere denne uka.