MPMan

Annonse


MP3-spillerne kommer

MPMan

Både RCA og Creative Labs presenterte nye bærbare MP3-spillere sist uke. Markedet har tidligere vært dominert av Diamond Multimedias spillere.

Etter hvert som store plateselskap gjør deler av katalogen sin tilgjengelig på nettet, og velkjente produsenter av elektronisk utstyr kommer inn på markedet, så venter analytikerne at dette markedet kommer til å eksplodere, melder Cnet.

Etablerte på markedet
Diamond har hittil levert vel en halv million spillere. Men markedet blir tøffere til neste år. Blant annet vil Sony presentere sine modeller. Sony startet bølgen med lette bærbare spillere med sin Walkman for 20 år siden. I følge ryktene vurderer Philips å produsere bilspillere og stereoanlegg med MP3-spillere.

Annonse


Creatives modell Nomad II tilbyr raskere forbindelse med PC’en enn tidligere modeller. Modellen levers med støtte for det alternative formatet Microsofts Windows Media. Modellen kommer med FM-radio og opptaksmuligheter. Pris i USA om lag 400 dollar.

RCAs modell Lyra spiller både formatene MP3 og Real Audios G2. Modellen kommer med 32 mb minne. Pris i USA trolig om lag 200 dollar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse