Nag, Toril

Annonse


ElTele henter Telia-ledere

Nag, TorilHun kommer fra stilling som regionssjef i Telia Norge AS, der hun har arbeidet siden 1996. Før det var hun i årene 1990-96 ansatt i Tandberg AS i stillingene som avd. leder for Teknisk Support og markedsdirektør for Europa, heter det i en pressemelding fra ElTele Rogaland.

Nag er utdannet sivilingeniør fra University of Stratclyde, UK, innen computer science/communications.

Salgssjef
Selskapet har også styrket salgsapparatet ved å ansette Hans Ketil Pettersen som salgssjef.

Pettersen er utdannet bedriftsøkonom og kommer fra stilling som Key Account Manager i Telia Norge AS. Pettersen var tidligere ansatt ca 5 år i Allianse Informasjonssystemer AS som senior salgskonsulent.

ElTele Rogaland AS, eies av energiselskapene i Sør-Rogaland, og er en tele-, data- og internettleverandør. Selskapet har i løpet av de siste 3 årene bygd et bredbåndsnett basert på fiber- og radiokommunikasjon som dekker store deler av Rogaland fylke med forgreininger gjennom samarbeidspartnere både nasjonalt og internasjonalt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse