Microsoft

Annonse


Telenor testes av Microsoft

Microsoft

Telenor er kommet i en eksklusiv testgruppe – som en av fem aktører.

Morsomt
– Dette synes vi er veldig morsomt. Vi inviterer 200 av våre ansatte til å teste systemet, og det er rift om å være blant de utvalgte, sier informasjonsdirektør Elisabeth Hegg Gjølme i Telenor Mobil til Dagens Næringsliv.

BT og Microsoft ønsker å utvikle Internett-løsninger for mobil med Microsofts programpakker.

Tilgang til server
Tre mobilprodusenter. amerikanske Motorola, koreanske Samsung og franske Sagem, har lagt inn Microsofts nettleser i apparatene. På den måten får testkundene direkte tilgang til Microsofts servere i bedriftene de er ansatt i.Foruten Telenor Mobil skal også BBC, telekomprodusenten Nortel Networks, storbanken Creditt Suisse First Boston og det internasjonale revisorfirmaet KPMG teste internettløsninger for mobil – blant annet e-post og surfing, skriver den amerikanske nettavisen CNet.