Fastweb

Annonse


Gratis nettløsning fra Fastweb

Fastweb

– Vi kommer nå snart med fire nye produkter. Vi jobber med produktutvikling hele tiden for å hele tiden kunne tilby nyere og bedre løsninger, sier gründer Jan Rune Størseth i Fastweb til ITavisen.

Intranettløsning
For de små og mellomstore bedriftene er kanskje nyheten om en kommende intranettløsning den mest spennende.

– I løpet av første kvartal neste år vil vi lansere en intranettløsning basert på Fast Search & Transfers søketeknologi, sier Størseth, som også vil pense SMB-markedet inn på e-handel.

Annonse


– Vi vil om veldig kort tid komme med et veldig spennende produkt innen e-handel, sier han.

Gratis for forbrukerne
Men de som tror at Størseth og Fastweb bare satser på SMB-markedet tar feil. Selskapet ser også store muligheter til å kapre det enda større massemarkedet.

– Vi kommer med et unikt produkt for massemarked om kort tid. Da vil vi ha to allsidige sider (SMB-markedet og massemarkedet red.anm.) å jobbe med, sier Størseth til ITavisen.

Det nye gratisproduktet vil blant annet inkludere gratis internettaksess og Fast Search & Transfers søke- og komprimeringsteknologi.

– Med dette produktet kan privatpersoner blant annet lage egne bildearkiv basert på Fast-teknologien som gjør at bildene lastes ned opptil åtte ganger raskere enn hva som er vanlig på nettet, sier Størseth, som også varsler en løsning for webhotell før julen setter inn.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse