Tollerud

Annonse


TelePluss vil gi billigere SMS

Tollerud

Daglig sendes det mer enn en million SMS-meldinger mellom mobiloperatørene. Til tross for at antall meldinger eksploderer har ikke duopolistene Telenor og NetCom følt noen trang til å senke prisene.

Roaming?
– Vi har samtaler med flere europeiske mobiloperatører, og vurderer blant annet en roamingløsning, sier adm. direktør i TelePluss Access, Tarjei Neverlien, til ITavisen.Han legger ikke skjul på at segmentet som TelePluss har satset på – kontantkort – er hyppige brukere av SMS-tjenester.

Billigere
– Vi har fått et tilbud fra både NetCom og Telenor, men synes ikke dette er godt nok. Vi vil finne vår egen løsning, sier han.

Neverlien forteller at de også vurderer andre SMS-løsninger enn roaming via utenlandspartnere. TelePluss driver kun salg via telefon og Internett, men jobber nå for å få i stand avtaler med forhandlere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse