Annonse


Visma casher ut Ergosoft

Visma vil betale 42,5 millioner kroner for Ergosoft AS i form av kontant oppgjør. Avtalens endelige gjennomføring er betinget av due diligence med tilfredsstillende resultat, heter det i en pressemelding fra Visma.

Ergosoft AS leverer økonomisystem til små og mellomstore bedrifter. Selskapet har 33 ansatte og forventer i 1999 en omsetning på MNOK 37. Selskapet har 2500 kunder i Norge, hvorav de fleste med fast vedlikeholdsavtale.

14.000 kunder
– Ergosoft har en virksomhet som er svært lik vår egen og de opererer i stor grad mot de samme type kunder. Kjøpet av Ergosoft vil bringe antall kunder i Visma Business divisjonen opp i over 14.000, sier adm. direktør Bjørn Ingier i Visma Business ASA.

Han mener dette befester Visma som den ledende norske leverandør av økonomisystemer til små og mellomstore bedrifter.

Visma vil vedlikeholde og videreutvikle Ergosoft, men forhandlere og kunder vil i tillegg bli tilbudt oppgradering til Visma Business familien av produkter.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse