Java-senter

Annonse


Telenor vil ha Sun

Java-senter

I dag er Telenor Nextel AS, foruten i Norge, etablert i Tsjekkia, Slovakia og Østerrike. Ambisjonen er å ha virksomhet i ti land i Europa innen utgangen av 2001.

– Vi har valgt Sun fordi de er et internasjonal selskap med den kompetanse som trengs for å kunne levere varer og tjenester til Telenor Nextel AS, og dets datterselskaper lokalt i hvert enkelt land, sier Per Björck, Produkt Direktør i Telenor Nextel AS i en pressemelding.

ISP tungvekter
Globalt er Sun en av verdens ledende leverandører av infrastruktur til Internet Service Providers (ISP). 75 prosent av verdens ISP’er bruker Sun servere. Det er anslått at 500.000 nordmenn er brukere av Sun servere daglig ved at de benytter Telenor Nextel AS som Internett-tilknytning.

– Telekommunikasjon er et av Suns viktigste satsingsområder og for Sun Norge er avtalen med Telenor Nextel AS spesielt viktig. Videre oppfølging skal ledes av Telenor og Sun i Norge og den internasjonale omsetningene som kommer ut av avtalen skal komme Sun Norge til gode. Telenor Nextel AS er et ambisiøst selskap og vi er optimistiske med tanke på hva samarbeidet vil bringe med seg, sier Account Manager Knut Alnæs i Sun Norge i følge pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse