8850 Nokia (to stk.)

Annonse


Nokia 8850 snart i salg

8850 Nokia (to stk.)

– Jeg regner med at 8850 er i butikken i løpet av andre halvdel av oktober, sa Mads Eriksen i Nokia på et seminar under Ingram Micro ShowCase99 i Oslo Spectrum torsdag ettermiddag.

Forventninger
Tidligere har ITavisen skrevet at det var usikkert om telefonen skulle komme på det norske markedet. Nå gjør den altså det.

Eriksen fortalte litt om hvilke forventninger Nokia hadde til denne telefonen, som ved første øyekast er helt lik 8810-modellen.

Annonse


– Vi forventer ikke å selge mye av 8850. Og den kommer ikke til å være bærende for Nokias salg, sa Eriksen som stod og holdt i sin Nokia 7110-telefon.

7110 i oktober
7110 skulle vært på markedet for flere måneder siden, men har blitt utsatt gang på gang. Eriksen ville ikke si noe om når denne WAP- (Wireless Application Protocol) telefonen ville være i salg.

ITavisen har tidligere skrevet at den er i butikken i oktober, noe som ikke er usannsynlig.

Talestyrt oppringing
8850-telefonen som Eriksen også viste frem, har i motsetning til 8810 mulighet for talestyrt oppringing. 8850 (70 cc) er mindre enn 8810 (88 cc), men har lengre tale- og lyttetid (standbytid).

Ifølge Eriksen er Nokia 8850 en typisk Aker Brygge-telefon. Med andre ord en telefon du kan vise frem når du er ute på byen.

Selv om ITavisen ikke fikk oppgitt noen pris på telefonen er det ingen grunn til å tro at den blir spesielt billig. Og i oktober skal de være i butikken, om ikke Nokia utsetter den også.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse