Sagem DECT

Annonse


Stilfull fransk og trådløs

Sagem DECT

Det er Krone Norge som skal bringe det franske merket inn i Norge. Krones kjernevirksomhet er i utgangspunktet tele- og datakomprodukter, samt systemer for bransjen.

Men nå skal det franske merkenavnes også gjøres kjent via forbrukerprodukter, opplyser kundeansvarlig Tom Gulbrandsen i Krone til ITavisen. Han viste frem sine produkter på IT-messen NorBit ’99.

DECT-telefon
DECT-telefonen fra Sagem heter Mistral. Den har 5 timer taletid og 50 timer lyttetid (stand by). Vekten er bare 120 gram, samtidig som den er smal.

Annonse


Av funksjonalitet så har toppmodellen høyttaler både på basestasjon og håndsett. Telefonen kan lagre 40 nummer. Den har også digital telefonsvarer på opptil 15 minutter.

Prisen for et basestasjon og ett håndsett vil i følge Gulbrandsen bli ca. 1.700 kroner. Et par ekstra håndsett vil koste ca. 2.300 kroner. Du kan ha opptil seks håndsett på en og samme basestasjon.

ISDN-boks
I tillegg lanserer Sagem en ISDN-boks – Mistral 60 ISDN. Denne kan ha hele firehåndsett tilknyttet til seg og fungerer dermed som en basestasjon.

Men i tillegg har den to analoge utganger (til faks og din ”gamle” analoge telefon) og utgang for datamaskin (seriell port).

Det betyr at du med en datamaskin ikke trenger noe ekstra ISDN-kort for å surfe på Internett. Du trenger bare en seriellkabel for å komme i gang.

Prisen på dette produktet (inklusive ett håndsett) vil trolig bli ca. 3.500 kroner.