Torp og Skillehagen

Annonse


T28s – Ericsson redningsmobil

Torp og Skillehagen

– De som har testet telefonen har gitt oss veldig bra tilbakemelding. Jeg vet at folk har ventet på at vi skal komme med nytt design og brukergrensesnitt på mobiltelefonene, og vi er stolte over dette produktet, sier Sindre Torp produktsjef hos Ericsson Mobile Communications i Norge til ITavisen.

Ny batteritype
Telefonen har en ny type batteri – lithium polymer. Denne batteritypen vil man etter hvert se i mange telefoner og mobile PC-er fordi det har bra ytelse og dessuten gjør at man kan frigjøre seg fra batteriformen siden man ikke lenger har battericeller på vanlig måte. Størrelsen på batteriet kan nesten sammenlignes med et kredittkort.

ITavisen har så vidt lagt fingrene på telefonen. Umiddelbart virker det som om Ericsson denne gangen har maktet å lage mobil som har et brukervennlig menysystem. Vi fikk til de fleste vanlige funksjonene uten bruk av brukermanualen. De få telefonsamtalen vi rakk å gjøre avslørte imidlertid susing i høyttaler.

Annonse


Egne ringegrupper
T28s har flere nyttige funksjoner. Du kan definere egne ringegrupper slik at om du er i møte er det bare jobbtelefoner som slipper gjennom, for eksempel. En annen funksjon gjør at om du mottar et telefonnummer i en tekstmelding er det bare å trykke Yes-knappen og telefonen ringer nummeret.

Heller ikke på denne telefonen har Ericsson klart å skille samtalelistene mellom inngående, utgående og ubesvarte samtaler. Alt ligger i samme liste.

T28s er trolig den tynneste telefonen som finnes på markedet, også veier den ikke mer enn 83 gram – like mye som Motorolas v3688. T28s har et volum på 69,8. Dermed er det Ericsson som så langt har produsert verdens minste mobiltelefon.

Føre oss opp
– Jeg har tro på at T28s skal bidra til å føre oss opp der vi hører hjemme, sier Sindre Torp i Ericsson og har dermed advart andre mobilprodusenter.

Telefonen har en taletid på opptil tre timer og en lyttetid (standbytid) på opptil 50 timer med standard batteri.

Prisen på T28s kommer sannsynligvis til å ligge rundt 6.000 kroner når den kommer i butikken rett over helgen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse