Foto: Jørgen berner Ross

Annonse


Datametrix for Bane Tele

Foto: Jørgen berner RossDette er en avtale som skal styrke begge selskapenes konkurransekraft i markedet for tele- og datakommunikasjon.

Passer hverandre
Fungerende telesjef i Bane Tele, Trygve Tamburstuen, sier at Datametrix AS er en ideell samarbeidspartner og passer godt inn i Bane Teles planer og strategi for å øke salget av teletransporttjenester.

– Med vårt landsdekkende fiberoptiske nett langs jernbanen på totalt ca 4200 km, og Datametrix’ kompetanse som systemintegratør, er dette en god miks for å tilby sammensatte løsninger, sier Tamburstuen, i en pressemelding.

Bundling
Administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix AS sier i en kommentar at Datametrix AS gjennom samarbeidet med BaneTele får anledning til å tilby båndbredde til konkurransedyktige priser.

Annonse


– Vi vil også ”bundle” våre produkter og tjenester med samband fra BaneTele slik at vi kan tilby våre kunder komplette løsninger, fra en leverandør.

Datametrix AS ble etablert i 1982, og satser tungt på systemintegrasjon innen tele- og datakommunikasjon. Datametrix AS, som er et datterselskap av NetCom AB forventer en omsetning på 100 millioner i 1999.