Annonse


Telenor investerer i Russland?

Vimpelcom oppgir at de er i samtale med Telenor, heter det i en melding fra nyhetstjenesten Bloomberg News. Målet er å øke markedsandelen. Ifølge samme kilde vurderer Telenor å øke sine investeringer.

Stor markedsandel
Vimpelcoms salg har økt med 14 prosent i år, men stagnerte da Russland skrev ned valutaen i fjor. Nå vil Vimpelcom bli en nasjonal operatør, ved å utvikle lokale markedet, heter det i en erklæring fra adm. dir. Dmitri Zimin i Vimpelcom.

Vimpelcom har om lag 38 prosent av mobilmarkedet i Moskva. I tall betyr dette 173.000 abonnenter. I august stiftet det et selskap som vil satse på lokale markeder, og det er i dette selskapet som de russiske eierne ønsker norsk kapital. Telenor eier 25 prosent av Vimpelcom.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse