Annonse


Danske Telia får mobilhjelp

Bakgrunnen for Telia Mobile´s beslutning om å outsource distribusjonen til Dangaard International, er et ønske om fullstendig å fokusere på sin kjernevirksomhet som er salg av mobiltelefoni og trådløse kommunikasjonsløsninger.

– Det krever stor ekspertise for å håndtere logistikken av hardware/mobiltelefoner. Vi har funnet denne kompetansen hos Dangaard International, sier direktør Henrik Fabricius i Telia Mobile i Danmark i en pressemelding.

Fra 1. september
Avtalen trådte formelt i kraft 1. september.

– For oss er det tilfredsstillende, og ikke minst en stor utfordring, at Telia Mobile har utpekt oss som sin foretrukne samarbeidspartner på distribusjonssiden. Det er en tillitserklæring som vi legger mye energi og store ressurser i å håndtere. Vårt ambisjon er at samarbeidet fra første stund skal bli en massiv suksess for begge parter, sier adm. direktør Steen F. Pedersen i Dangaard.

Annonse


Størst i Europa?
På onsdag kunne adm. dir. Otto Kalvø i Dangaard Norge fortelle nyheten om joint venturet mellom FreeCom og Dangaard. Kalvø gjorde det klart at joint venturet med FreeCom vil styrke Dangaards posisjon som distributør.

– Som Europas største uavhengige mobildistributør, vil vi få tilgang til et stort antall av de mest ettertraktede mobiltelefonene. Tilgjengelighet på populære apparater er viktigere for kundene enn enda lavere pris. Vårt morselskaps samarbeid med Telia Mobile i Danmark vil også gi ringvirkninger til oss i Norge, likesom avtalen understreker at Dangaard kan skape verdier profesjonelt og lønnsomt for flere operatører i samme marked, sier han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse