Annonse


ERP – byggesten for e-handel

En av konferansene under IT-messen NorBIT tar for seg ERP (Enterprise Resource Planning). Konferansens tema er: ”ERP – en byggesten for e-handel”. Arrangøren skal prøve å bevise at ERP vil legge grunnlaget for den elektroniske revolusjonen i mange bedrifter.

Foredragsholdere
Hovedforedragsholder (keynotespeaker) er adm. direktør Jan Branæs i Deloitte Consulting/ICS-Nordic, som skal foredra over temaet ”The second wave of ERP”.

Andre foredragsholdere er konserndirektør Tom Schardning (SPCS Gruppen), IT-sjef Inger Duyrendahl (Felleskjøpet), leder Morten Vrådal (Andersen Consulting) og senior account manager Kjell S Rakkenes (Geelmuyden.Kiese as).

Som oppvarming til konferansen kan du lese relaterte artikler om ERP i ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse