IFS logo

Annonse


IFS satser på Internett

IFS logoIFS innleder nå lanseringen av IFS Applications 2000 – den tredje versjonen av det teknologisk ledende, komponentbaserte forretningssystemet IFS Applications. Denne pakken tilbyr blant annet total Internet-integrering og avansert e-handelsløsninger, heter det i en pressemelding fra IFS.

Leveranser har allerede begynt og den første kunden går i drift den 6 september.

IFS satser på en lanseringskampanje fra september till november med seminarier, messer og pressekonferenser i ca 30 storbyer rundt om i verden.

– Største noensinne
– Dette er IFS sin største produktlansering noensinne og leveransene har fulgt planene. Vi har brukt de siste månedene til oversettinger og landtilpasninger for at IFS Applications 2000 skal finnes tilgjengelig over hele verden i forbindelse med lanseringen, sier IFS Markedsdirektør Manni Svensson i en pressemelding.

Annonse


IFS Applications 2000 er et komplett forretningssystem som inkluderer Internet-forberedte komponenter og en plattform for avanserte e-handels systemer. Basisen er IFS Connect, en komponent som også gjør det enkelt å integrere IFS Applications med andre forretningssystemer.

Venter på nett-boom
– Mange middels store selskaper er ennå ikke .com foretak, men må nå utvikle strategier for e-business for å kunne konkurrere, sier Bengt Nilsson konsernsjef i IFS.

IFS Applications 2000 er designet for å klare disse hurtige forandringene. Systemet er så tilpasningsvennlig at vi med IFS Connect til og med kan integrere det med kundens gamle system. Takket være den kan kundene enkelt og relativt billig stegvis forandre sine prosesser, samtidig som de legger grunnen for fremtidige Internetløsninger.

Kniving om kroner
Til tross for at både norske Agresso og svenske IFS opplevde en dobling av omsetningen, tjener ingen av selskapene penger. Av en omsetning på 418 og 896 millioner, tapte de henholdvis 27 og 9 millioner kroner.

Kampen om markedsandeler i det voksende ERP (Enterprise resource planning) markedet er langt viktigere enn kortisktig profitt. Selv om tvillingbrødrene opplever stor vekst har de med mellom en og to prosent markedsandel, allikevel langt igjen til den tyske giganten SAP som sitter med mer enn en firedel av markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse