Norton Systemworks 2000

Annonse


Norton Utilities 2000 er klar

Norton Systemworks 2000

Symantec kommer med de to pakkene Norton SystemWorks 2000 Professional, og en Standard Edition-oppdatering:

– Vi fokuserer på brukervennlighet, sier Peder Ulander som er produktsjef hos Norton System Works til det amerikanske bladet PC World.

McAfee Office 2000 Pro
Samtidig lanserer McAfee det konkurrerende produktet McAfee Office 2000 Pro med McAfee VirusScan, UnInstaller, First Aid 2000, Oil Change, McAfee Virtual Office, Y2K Survival Kit og McAfee Utilities, samt Guard Dog og Pretty Good Privacy.

Annonse


Guard Dog kan blokkere cookies, mens PGP er et krypteringsverktøy for datafiler og e-post. McAfee påstår at de tilbyr 4906-bit kryptering!

SystemWorks 2000
Symantecs Norton SystemWorks 2000 Standard Edition inneholder de kjente programmene Norton Utilities 2000, Norton AntiVirus 2000, Norton CleanSweep 2000 og Norton CrashGuard 2000, samt abonnement på Norton Web Services.

Professional Edition inneholder dessuten Norton Ghost 2000, Zip-It, Visual Page, Norton Secret Stuff (kryptering av e-post) og WinFax Basic Edition. Alle verktøyene er tettere integrert enn tidligere.

Norton er størst
Både Norton- og McAfee-pakken inneholder nye, en-klikks problemløsere. Disse verktøyene kan du f.eks. bruke hvis du ikke skjønner hva som er galt når skriveren ikke vil fungere. Problemløserne skanner PC-en, forteller hva som er galt og prøver å løse problemet.

Ifølge PC Data er det hittil solgt 241.000 pakker av Norton System Works, og 152.000 av McAfee Office.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse