Telia Norge

Annonse


Telia Norge dobler telefoni

Telia Norge– Vår totale telefontrafikk er doblet siden vi i mai – juni innførte såkalt fast forvalg, slik at kundene slipper å slå prefikset 1516, sier Katla i en pressemelding.

Økte inntekter
Doblingen av trafikken gir betydelig økning av inntektene og tilsvarende bedring av lønnsomheten, hevder Telia Norge. Fast forvalg-kunder ringer nå endog 2-3 ganger mer enn i starten, opplyser selskapet.

– Dessverre er det fortsatt ca 10 000 av de om lag 60.000 Telia-kundene som har bestilt fast forvalg, som ikke har fått tilgang til ordningen på Grunn av feil og forsinkelser hos Telenor, sier Nils Katla.

Trafikkøkningen hos Telia Norge gjelder ikke bare påprivatkunde-siden, også på bedriftssiden opplever Telia Norge tilsvarende positiv trend.

Telia Norge har i dag om lag 160.000 private telefoni-kunder, hvorav 60.000 har valgt fast forvalg, og 50.000 private Internettbrukere. På bedriftssiden betjener selskapet ca. 20.000 kunder over hele landet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse