Hercz,Robert.gif

Annonse


Teletopia med gratis Internett

Hercz,Robert.gifHos Teletopia skal brukerne betale kun ordinære tellerskritt, som er 22 øre om dagen og 14 øre om kvelden. Men tjenesten er ennå ikke klar.

Teletopia forhandler nå med flere leverandører av aksessutstyr, og regner med å ha tjenesten operativ i løpet av høsten.

Tjener likevel penger?
Selv om Teletopia ikke gjør butikk på disse prisene med hensyn til samtrafikk med Telenor, hevder Robert Hercz ovenfor ITavisen at de fortsatt vil komme til å tjene penger på dette tilbudet.

– Vi ser dette tilbudet som en del av de totale teletjenestene vil leverer og skal levere: fastnett, Internett og mobiltelefoni, sier Teletopia-sjefen til ITavisen.

Annonse


Teletopia oppgir videre at dersom brukeren i tillegg har ”Telenor Venner og Familie”, og melder inn aksessnummeret til Teletopia Internett, vil prisen være kun kr. 0,11 pr. minutt om kvelden og i helgen.

Dette betyr tilgang til internett til priser som ligger inntil 50% under Telenors FriSurf-tilbud.

Teletopia blir dermed billigere også enn Tele2 “gratis”-nternettilbud (se realterte saker under)

Selskapet
Teletopia AS ble etablert i 1994 som den 4. teleoperatøren i Norge, etter Telenor, NetCom og Telenor Mobil.

Selskapet har spesialisert seg på leveranse av avanserte og intelligente teletjenester, som f.eks. 800-Gratis Grønt Nummer, og leverer teletjenester til Oslo Lufthavn Gardermoen, NRK, TV2, Dagbladet, Norsk Rikstoto osv.

Teletopia AS regner med å omsette for ca 65 millioner kroner i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse