Annonse


Elektronisk lommebok blir testet

Smartkortet som konferansedeltakerne får utdelt ved ankomsten vil fungere både som et elektronisk småpengekort og som et identitetsbevis, sier plan- og utviklingsdirektør Tollef Imsdalen i Norsk Tipping til ITavisen.

Last opp penger
De over 1.000 deltakerne fra spillselskaper i 100 land vil kunne bruke kortet til å handle aviser og drikkevarer, foruten å prøve lykken i de mange ulike spillene som vil bli demonstrert i den uken konferansen varer.

Dersom de 40 kronene som er på kortet ikke strekker til vil konferansedeltakerne kunne gå til et av de to lokale servicestedene og få lastet inn mer penger.

Øvre beløpsgrense på småpengekortet vil være 1.500 kroner, et beløp som er i overensstemmelse med internasjonale regler, ifølge Imsdalen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse