Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere mobil med Telia

TELEGRAM: Svenske Telia lanserer forandringer i sitt mobilabonnement Mobitel Pott fra 1. oktober. Prisen blir langt billigere.

Telia logo

Prisen på abonnementet reduseres fra 150 SEK til 95 kroner per måned.

Samtidig utvides perioden hvor man må betale dagpriser for å ringe med en time. Tidligere var denne perioden fra 07:00 til 18:00. Fra 1. oktober varer den til klokken 19.00. Dette opplyser Telia i en pressemelding.

Tellerskrittene for Mobitel Pott koster da 4.80 SEK på dagtid eksklusive moms (med moms blir det 6 SEK). Resten av døgnet er de langt rimeligere, da koster det 1.60 SEK å rine eksklusive moms, 2.00 SEK inklusive.

Passer kundene
Mobitel Pott er et abonnement som henvender seg til kunder som ringer mest om kvelden og i helgene.

– Vi vet at Mobitel Pottkundene foretrekker en lav månedlig abonnementsavgift kombinert med lave priser på kvelden og i helgene. Forandringen innebærer at abonnementet tilpasses denne målgruppen i enda høyere grad, sier salgssjef Ann-Cathrine Sohlberg i Telia Mobile i pressemeldingen.

Stikkord: Mobil