Telia logo

Annonse


Billigere mobil med Telia

Telia logo

Prisen på abonnementet reduseres fra 150 SEK til 95 kroner per måned.

Samtidig utvides perioden hvor man må betale dagpriser for å ringe med en time. Tidligere var denne perioden fra 07:00 til 18:00. Fra 1. oktober varer den til klokken 19.00. Dette opplyser Telia i en pressemelding.

Tellerskrittene for Mobitel Pott koster da 4.80 SEK på dagtid eksklusive moms (med moms blir det 6 SEK). Resten av døgnet er de langt rimeligere, da koster det 1.60 SEK å rine eksklusive moms, 2.00 SEK inklusive.

Annonse


Passer kundene
Mobitel Pott er et abonnement som henvender seg til kunder som ringer mest om kvelden og i helgene.

– Vi vet at Mobitel Pottkundene foretrekker en lav månedlig abonnementsavgift kombinert med lave priser på kvelden og i helgene. Forandringen innebærer at abonnementet tilpasses denne målgruppen i enda høyere grad, sier salgssjef Ann-Cathrine Sohlberg i Telia Mobile i pressemeldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse