Annonse


Nettet blir mindre

En fersk undersøkelse fra USA viser at 20 prosent av besøkene er på de 10 mest populære sidene. Dette er en utvikling som har skutt fart det siste året, for på samme tiden i fjor kom 16 prosent av trafikken på de 10 mest besøkte sidene.

Kommer tilbake
Trafikken har også økt markant for de hjemmesidene som allerede er blant de 100 mest besøkte.

– Nettet forandrer seg hele tiden. Men en ting forandrer seg aldri; det er at det er 24 timer i løpet av døgnet – så brukerne tilpasser seg. De kommer tilbake til nettstasjonene der de vet at de finner kvaliteten på informasjonen som de søker, sier markedsdirektøren Mary Gorman i byrået Nua til BBC News Online.

Undersøkelsen er foretatt av selskapet MediaMetrix for den amerikanske avisen LA Times.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse