MP3 Anywhere Kit

Annonse


MP3 trådløst til stereoen

MP3 Anywhere Kit

Mange av dem som synes lyden på PC-høyttalerne er for dårlige til at de bryr seg med å spille MP3-filer står nå overfor en utfordring.

I forrige uke lanserte den amerikanske maskinvareprodusenten X10 The MP3 Anywhere Kit (MP3 Hvorsomhelst-pakken) en kombinasjon av radiomottaker og sender som trådløst overfører musikk i MP3-format fra datamaskinen på hjemmekontoret og til det stereoanlegget du velger å bruke.

I tillegg til sender/mottaker inneholder pakken en MouseRemote, en kombinasjon av universell fjernkontroll og trådløs mus til PC-en.

Annonse


30 meters rekkevidde
MP3 Anywhere har en rekkevidde på omtrent 30 meter og signalene går over en radiofrekvens på 2,4 gigahertz. Den samme frekvensen som for eksempel brukes i trådløse telefoner, ifølge Wired News.

Tidligere har X10 lansert en maskinvare som overfører DVD-film fra PC-en og over til TVen. Maskinvaren er den samme som for The MP3 Anywhere Kit, men programvaren er forskjellig.

Begge programmene følger med på kjøpet når man skaffer seg radiosenderen/mottakeren som koster 88 dollar (690 kroner). Dette er et introduksjonstilbud.

Flere opplysninger om produktet finnes på: www.x10.com/mp3_x10/mp3_anywhere.htm

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse