iPocket

Annonse


iPocket neste fra Apple og Palm?

iPocket

Og selvfølgelig har ryktemakerne laget et mulig bilde av hvordan den lille hånholdte maskinen kan kunne se ut. Elementer er tydeligvis tatt rett ut fra Apples nylanseringer, med gjennomsiktige selvlysende farger og avrundede ”hjørner”.

Med fargeskjerm og Mp3
Ryktene forteller videre at iPocket vil komme med PalmOS, fargeskjerm, Motorola Power PC-prosessor og Mp3-avspilling, skriver ZDNet. En allerede eksisterende samarbeidsavtale mellom Apple og America Online vil også kunne bety at Instant Messenger vil ligge innebygd i systemet.

For at PDA-en skal kunne koble seg til internett skal man benytte Bluetooth slik at man kan koble seg opp stort sett over alt.

Det er også ventet at prisen på maskinen vil ligge forholdsvis lavt, med tanke på det andre utstyret Apple har levert i senere tid skriver ZDNet.