Dell Latitude CS

Annonse


Bærbar fettsuger fra Dell

Dell Latitude CS

Dell har stor suksess med sine bærbare maskiner som er topprangert i en rekke tester. Modellutvalget har vært mindre enn hos konkurrentene, men nå får Dell virkelig bredde i utvalget.

Liten, men potent
Dell Latitude CS R400XT er en mobil-PC med 400 MHz Intel Pentium II, 64MB RAM, 4,8 GB harddisk, diskettstasjon, 13,3-tommers aktiv skjerm, og et batteri som i følge produsenten skal vare 2,5 timer.

Størrelsen på tastaturet er ikke krympet, men Dell har droppet innebygd CD-ROM-spiller og bruker magnesium-chassis for å holde vekten nede på 1,95 kilo (uten strømadapter).

Annonse


I Norge koster maskinen 25.300 kr pluss moms, inklusive CD-ROM-spiller og 3 års Europa-garanti med reparasjon senest neste dag.

Standardiserte moduler
Dell Latitude CS kan utstyres med en spesiell ekstern CD-ROM eller DVD-ROM-spiller som tilkobles på siden. Maskinen bruker samme slags moduler (batteri etc) som andre Dell Latitude C-maskiner, og kan kobles til eksisterende dockingstasjoner fra Dell.

Dells hardeste konkurrent når det gjelder ultraportable maskiner, er IBMs nye ThinkPad 570.

500 MHz mobilprosessor
Dell Latitude CS-serien er laget for å kunne benytte Intels 500 MHz Pentium III mobilprosessor som ventes klar i fjerde kvartal. Compaqs nye E700- og M700-serie er laget på samme måte.

Fra før leverer Dell de kompakte Latitude LT-maskinene som har mindre skjerm og bruker eldre Pentium-prosessorer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse