Samsung SH600

Annonse


Ny genistrek for mobilen

Samsung SH600

Når det er få minutter å ringe på igjen på mobilen, så er løsningen enkel, ring og kjøp noen minutter til.

Løsningen kan gjøre kontantkort overflødige. I hvert fall er det hva den danske mobiloperatøren Mobilix selv mener; de kaller løsningen revolusjonerende. Det er usikkert om andre mobiloperatører vil innføre samme type ordning.

Sikker tjeneste
Tjenesten er utviklet i samarbeide med den danske banktjenesten PBS (Pengeinstitutternes Betalingssystemer) og en produsent av smartkort. Operatøren Mobilix hevder ifølge det danske telegrambyrået Ritzau at løsningen er svært sikker. Det blir sendt et slags sertifikat for å få bekreftet hvem betaler er.

Kundene må bruke det danske kredittkortet Dankort. Da kan de ved hjelp av en PIN-kode og et par tastetrykk kjøpe mer ringetid, som blir belastet kortet direkte. Det blir ikke utvekslet kontonumre i forbindelse med handelen.