Telia logo

Annonse


Telia feiltolket om BT

Telia logo

Det var den svenske avisen Dagens Industri som refererte de angivelige sitatene til Kark. Han skal blant annet ha sagt om BT (British Telecommunications):

– Hva har vi å lære av dem. Vi trenger ikke pengene deres….

Fortolket feil
– Kark er nok fortolket feil på dette. Det står i aksjonæravtalen at det nye selskapets enkelte virksomhetsområder selv skal kunne velge sine samarbeidspartnere, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor til Finansavisen.

Annonse


Også pressetallmann Ulf Bäckman i fusjonsteamet til ”Telianor” rykker ut med brannslukking av påstandene i media.

– Dagens Industris artikkel er hardt vinklet. Uttalelsene skal ikke tolkes så bokstavelig. Det Kark ønsker å si er at det nye selskapet ikke er låst i forhold til andre bestemte partnere. Det er en gammel myte som sier at man ”må” velge store partnere, sier Bäckman til Finansavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse