Foto: Jørgen berner Ross

Annonse


Elkjøp inn i Sense

Foto: Jørgen berner Ross

Etter ansettelsen av adm. direktør Nadir Nalbant, tidligere ansatt i NetCom, i juni har det vært stille rundt mobilutfordreren. Nå slår selskapet på stortromma etter å ha inngått en omfattende allianse med Elkjøp, melder Aftenposten.

Knekker duopolet?
Elkjøp, som allerede leverer tjenester fra NetCom og Telenor, er ikke bekymret for å selge egne tjenester. For15 millioner kjøper Elkjøp nå 22.5 prosent av den gjenoppståtte mobil-utfordreren.

– Vi ønsker å bidra til mer konkurranse i telemarkedet i Norge. Den mest effektive måten å gjøre dette på er å bane vei for en ny teleoperatør, sier konserndirektør Øyvind Tidemansen i Elkjøp til Aftenposten.

Annonse


Sense, som tidligere skapte sjokkbølger hos mobilduopolet NetCom og Telenor, gikk konkurs i mars. Men etter at blant annet en av de tidligere investorene Einar Nistad kjøpte opp konkursboet for 4 millioner i april, har selskapet kommet i gang igjen.

Kun 150 millioner
Ifølge Nalbant trenger selskapet kun 150 millioner for å etablere seg som en fullverdig mobiloperatør i Norden.

– Det er bare navnet og kompetansen som ligger igjen. Vi har en helt annen forretningsplan og fremdriftsplan enn gamle Sense, sier han til Aftenposten.

Nalbant vil ikke gi noen lanseringsdato for salget via Elkjøp, men lover at tjenesten er rett rundt hjørnet.