Nettbok

Annonse


Amazon anklages

Nettbok

Representanter fra det amerikanske Simon Wiesenthal Centeret som er kjent for å oppspore naziforbrytere fra andre verdenskrig sier at organisasjons representanter i Tyskland har bestilt Adolf Hitlers beryktede bok Mein Kampf og tre andre forhatte bøker via nettbokhandlernes websider, ifølge CNet.

Salget av Mein Kampf og annen antisemittisk litteratur er forbudt i Tyskland.

Kjente ikke loven
www.barnesandnoble.com sier at de ikke var klar over at de hadde brutt tysk lovgivning.

Annonse


– Vi er blitt gjort oppmerksom på problemet og vi er i gang med å se på det”, sier en talsmann for Barnesandnoble.com.

Feil webside
www.amazon.com avviser anklagene og sier at Wiesenthal-senteret bestilte bøkene gjennom selskapets amerikanske webside og ikke den tyske. Selskapet sier at dets tyske webside ikke selger bøker som er forbudt i landet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse