Nokia 7110

Annonse


Utvikler WAP for Nokia 7110

Nokia 7110

Razorfish har tidligere samarbeidet med den finske mobilprodusenten Nokia om å utvikle tjenester for Nokia 7110, melder det svenske magasinet Mobil. Nokias nye multimediatelefon slippes trolig i september.

Razorfish presenterer seg selv som et digitalt mediabyrå som støtter markedsledende virksomheter og organisasjoner i overgangen til en komplett digital forretningsstrategi.

Flere satser på WAP
Også andre selskap har fokus på WAP. Det svenske selskapet Medialab lover å ha WAP-utviklere på samtlige av sine kontor i løpet av kort tid.

WAP Forum er et samarbeidsorgan for å sikre en åpen standard for mobil kommunikasjon. Forumet oppgir at de organiserer operatører som har mer enn 100 millioner abonnenter, samt programutviklere, og andre organisasjoner som utvikler løsninger for bransjen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse