Nokia 7110

Annonse


Utvikler WAP for Nokia 7110

Nokia 7110

Razorfish har tidligere samarbeidet med den finske mobilprodusenten Nokia om å utvikle tjenester for Nokia 7110, melder det svenske magasinet Mobil. Nokias nye multimediatelefon slippes trolig i september.

Razorfish presenterer seg selv som et digitalt mediabyrå som støtter markedsledende virksomheter og organisasjoner i overgangen til en komplett digital forretningsstrategi.

Flere satser på WAP
Også andre selskap har fokus på WAP. Det svenske selskapet Medialab lover å ha WAP-utviklere på samtlige av sine kontor i løpet av kort tid.

WAP Forum er et samarbeidsorgan for å sikre en åpen standard for mobil kommunikasjon. Forumet oppgir at de organiserer operatører som har mer enn 100 millioner abonnenter, samt programutviklere, og andre organisasjoner som utvikler løsninger for bransjen.