MotHer (NetCom)

Annonse


SMS-flom fra mammadalter

MotHer (NetCom)NetCom har budsjettert med 25.000 registrerte brukere før nyttår, har allerede snart 18.000 i databasen. Og MotHer ser ut til å dra opp bruken av tekstmeldinger (SMS) ytterligere.

SMS sug
– Tjenesten bidrar til å øke SMS-trafikken. Tjenester som MotHer gjør det lettere for kundene å ta i bruk tekstmeldinger på en effektiv måte, sier informasjonsdirektør Per Bjørkum til ITavisen.

Av hensyn til børsreglementet vil han ikke gå ut med spesifikke tall for totale antall SMS-meldinger, men bekrefter at utviklingen fortsatt ”er positiv.”

I første kvartal 1998 sendte NetComs abonnenter 5.5 millioner meldinger, mens i første kvartal i år økte tallet til hele 27.2 millioner.

Annonse


Hjelpsom MotHer
Mother ble lansert i juni, og hjelper mobilabonnenter med blant annet online-kalender, laste ned nye ringelyder, skreddersy mobilinfo-profil og sende gruppemeldinger via SMS.

Prosjektet fikk en hard start da tjeneren ikke klarte trafikken fra alle de nye brukerne som logget seg på, men er nå i ferd med å knuse selskapets egne forventninger.

Ikke bare er antallet større enn forventet, kundene bruker også mer tid på MotHer enn beregnet. Hver bruker er i snitt logget på i 14 minutter, noe som er langt mer enn de fleste nettsteder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse