Palm Glove

Annonse


Palm på topp i Europa

Palm Glove

Det er innen segmentet ”personal companion” at Palm Computing har en så overveldende markedsandel. Nærmeste konkurrent har bare 8,5 prosent av markedet, ifølge sifre fra International Data Corporation.

En “personal companion” passer i bukselommen og registrering av data skjer med en penn, ikke tastatur. Dette segmentet vokste med 146,2 prosent i løpet av 1998.

Gode prognoser
3Coms suksess med Palm III er den viktigste grunnen til veksten, og det ser ikke ut til at Palm vil gjøre det noe særlig dårligere i 1999.

Annonse


– System som bygger på Palm OS vil fortsatt være ledende på markedet i 1999. Nye produkter fra 3Com som Palm V kommer også til å få en liknende utvikling. Fremgangen vil gjelde både på konsumentmarkedet og på bedriftsmarkedet, sier Alison McKenzie, analytiker i IDC.

Java i Palm
3Com inngikk nylig en avtale med Sun Microsystems som gjør at Java integreresmed Palm. Denne typen avtaler antas å øke Palm Computings markedsandel ikke bare på konsumentmarkedet, men også på bedriftsmarkedet, skriver selskapet i en pressemelding.

– Våre produkter og teknologi driver markedet fremover. Vi ser fortsatt en sterk salgsutvikling med Palm V og de øvrige Palm III-produktene. I løpet av de nærmeste 12 månedene vil vi gjøre Palm-plattformen enda mer attraktiv, både for private og profesjonelle brukere, sier Neville Street, ansvarlig i 3Com Palm Computing International

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse