Annonse


AOL stengte Microsoft ute

De som benyttet seg av MSN Messenger og som ville ha kontakt med brukere av America Online (AOL) ble stengt ute. Deres beskjeder kom ikke frem etter at AOL satte i gang med elektronisk ”jamming” (blokkering), skriver Nando Times.

Såpeoperaen fortsetter
Microsoft designet sitt program slik at det var kompatibelt med AOL Instant Messenger System (AIM). Det var dette aspektet av programvaren som irriterte AOL, og som fikk de til å blokkere MSN-brukere (Microsoft Network).

Microsoft hadde en ny versjon av sitt program ute sent fredag kveld som gikk rundt AOL-blokken, men America Online svarte i løpet av et par timer med å lage en ny blokk, skriver Nando Times.

Det er ikke klart hvorvidt Microsoft har laget, eller kommer til å lage, en ny versjon som går rundt den seneste blokken fra AOL.