Bjørn B. Brøndbo

Annonse


Telekonkurrenter øker

Bjørn B. BrøndboI følge Finansavisen har Tele2 økt med 20.000 kunder og økt ringevolumet med 2000 prosent siden fast forvalg ble innført 1. juni i år. Telia har også en økning, men har ingen tall å gå ut med.

Over forventningene
Håkon Klæbo i Tele2 vil ikke bekrefte Finansavisens tall, men hevder at det går over forventningene.

– Vi har hatt bra pågang både i juni og juli, og det er ikke disse sommermånedene vi har hatt de største forventingene til. Vi hadde ikke forventet så mye som vi har i dag, men at det heller skulle gå bedre ut over året, sier Klæbo.

Tidligere har både Tele2 og Telia anslått at innføringen av fast forvalg kan medføre et økt ringevolum på hele 400 prosent.

I dag har Tele2 150.000 telefonkunder. Telia på sin side har 145.000 telefonkunder.

Annonse