Rynning, Morten

Annonse


PCTVnet var ikke død

Rynning, Morten

PCTVnet skal leve av å selge internettbokser som kobles til vanlige TV-apparater. I fjor økte omsetningen til 39,1 millioner kroner – mot bare 5,3 millioner kroner i 1997. Det representerer en omsetningsvekst på hele 640 prosent, melder Dagens Næringsliv.

Taper fortsatt
PCTVnet er imidlertid fortsatt ingen pengemaskin for sine investorer. De røde tallene på bunnlinja ble riktignok redusert med 3,3 millioner kroner.

Men underskuddet i 1998 havnet på hele 56 millioner kroner, mot 60,7 millioner kroner i 1997.

Annonse


Over kneika
Likevel er markedssjef Morten Rynning optimistisk for fremtiden.

– Kostnadsnivået er mye lavere enn i 1998, da vi fortsatt hadde oppstartskostnader. I tillegg jobber vi med en del mellomstore og veldig store kontrakter, som kan gi oss store produksjonsvolumer. Vi får veldig mye anerkjennelse for tiden, og regner i det hele tatt med at selskapet er over kneika, sier Rynning til Dagens Næringsliv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse