Dell 450 MHz PC

Annonse


Microsoft gir bort gratis PC

Dell 450 MHz PC

Alle Microsofts internettkunder kan få gratis PC dersom de binders seg til ett internettabonnement over tre år. Dette gjør Microsoft for å ta opp konkurransen med nettrivalen America Online, skriver Aftenposten.

Billig maskin
Det vil koste kundene totalt 647,64 dollar (5.200 kroner) over de tre årene, noe som tilsvarer 17,99 dollar (150 kroner) per måned. Da får man imidlertid ikke med skjerm eller skriver.

Microsoft har kjempet mot America Online helt siden MSN (Microsoft Network) ble lansert i 1995. De ligger ennå langt bak. America Online har 16 millioner abonnenter, mens MSN, som nummer to i USA, har 1,8 millioner, skriver Aftenposten.

Annonse


Ikke i Norge
Hjemme i Norge ser det ut til at vi må vente lenge for å få slike gunstige tilbud. Ifølge informasjonsdirektør Dag Melgaard i Telenor driver de allerede en lignende praksis og mener allikevel at bindingstiden er for lang.

– I hovedsak har Telenor Nextel, gjennom et samarbeid med handelen, holdt på med en tilsvarende praksis i årevis. Her har vi subsidiert modem eller PC-er, og det har vært opp til handelen selv å bestemme hvordan de ønsker å bruke provisjoner og avtaler, sier Melgaard.

– Å binde seg for tre år er for lenge. Vi har sett tilsvarende innen mobilverdene, og vi fant ut at 12 måneder er nok, sier han til Aftenposten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse