Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nettsted mot tannlegeskrekk

TELEGRAM: Er du plaget med Karius og Baktus, men du tør ikke å gå til tannlegen? Nå kan du få hjelp på Internett.

Dentalforum er navnet på et nettsted som har til formål å få pasienter og tannleger til å møtes litt unna den lett tilbakelente tannlegestolen, skriver Jyllands-Posten.

Bygge bro
I forrige uke gikk Dentalforum ut i en ny og revidert versjon etter å ha bygget bro over tannlegeskrekk, behandlingsmetoder, forebyggende tannpleie og fordeler og ulemper ved for eksempel plastfyllinger og sølv i over ett år.

Det er kommunikasjonsbyrået Communications Alliance (CA) som står bak Dentalforum, og målet er at skape et fellesskap – et forum for pasienter og tannleger.

Åpent forum
Dentalforum er delt opp i et åpent og et lukket forum. Det åpne er for alle, mens det lukkede forum krever et passord, og er forbeholdt behandlernes interne, faglige diskusjoner.

Nettstedet tilbyr dessuten et diskusjonsforum, hvor et nett av tannleger sitter klar til å besvare spørsmål fra nettsurferne.

Sidene sponses
Sidene finansieres av sponsorer, blant annet produsenter av tannpleieartikler og tannlegeutstyr, og tjenesten er derfor gratis både for pasienter og de hvitkledde, skriver Jyllands-Posten.

Leg din tannlegeskrekk her: www.dentalforum.dk