Palm V

Annonse


Topp forsvinner fra Palm

Palm V

Alan Kessler ble i forrige uke utnevnt til ny sjef i PalmComputing, ett datterselskap av 3Com. Kessler har tidligere vært ansvarlig for 3Coms Global Customer Service, og tar over stillingen etter Robin Abrams.

Godt tilbud
Abrams forsvinner etter bare seks måneder i sjefsstolen, og ”innbyggerne” i Silicon Valley klør seg nå i hodet og lurer på hva som kan få noen til å forlate det mest populære PDA-selskapet i verden, skriver CNET News.

– Jeg har hørt at hun skal fått ett tilbud hun ikke kunne avslå fra ett selskap som er under etablering, sa Donna Dubinsky. Dubinsky er en av de som startet Palm Computing.

Annonse


Flere analytikere som følger 3Com og Palm Computing er skeptiske til hva denne gjennomtrekken kan bety for selskapet, og flere spekulanter får nå fyr oppunder tanken om at Palm kan komme til miste markedsandeler til Windows CE-maskiner.

Spennende jobb
Alan Kessler har lang erfaring med salg og markedsføring rettet mot både bedrifter og konsumenter. I løpet av sine 13 år i selskapet har han bidratt kraftig til å åpne nye markeder og skape global vekst for 3Com.

– Salget av Palm er fortsatt i sterk vekst, ikke minst tatt i betraktning av resultatene vi oppnådde i fjerde kvartal. Alans erfaring vil være til stor nytte i arbeidet med å introdusere Palm for nye brukere og i utviklingen av nye tjenester, sier Bruce Claflin, 3Com president og chief operating officer.

– Det finnes store muligheter med Palms teknologi. Mennesker vil ha en rask tilgang til informasjon på en enkel og pålitelig måte, hvor som helst og når som helst. Å ha ansvaret for Palm Computing er et av de mest spennende oppdrag i IT-industrien i dag, sier Kessler.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse