Bjørn B. Brøndbo

Annonse


Tele2 i 100.000 på nett

Bjørn B. BrøndboTele2 har økt antall internettkunder med hele 70 prosent siden årsskiftet. Med sine over 100.000 internettkunder er Tele2 den nest største leverandøren av internettabbonement i Norge. Bare Telenor er større.

Positive surfe-priser
– Dette er svært gledelige tall og vi kan konstatere at innføring av rimeligere tellerskritt på surfing har vært positivt for vårt produkt Connect2Internet, sier markedsdirektør Haakon Klebo fast.

Tele2 vil fortsette med a tilby halv pris av lokaltakst på “tellerskrittene” første måned til alle som melder seg som bade telefon- og internettkunder.

Internettbruken her i landet er svert høy i forhold til folketallet. Det er i alt tegnet ca. 550.000 abonnementer, og en undersøkelse gjennomført av Norsk Gallup i slutten av mai viser at det daglig er over en million brukere på Internett i Norge og at hele 1,7 mill. mennesker har tilgang til nettet.

Annonse