Annonse


Virus-overvåking i system

I følge en pressemelding fra Bull skal de inkludere alarmhåndtering fra Symantecs Norton AntiVirus i AccessMaster Enterprise og Internet Security programvare.

BullSoft, programvaredivisjonen i Bull; offentliggjorde onsdag, at man har inngått samarbeid med Symantec Corporation, som er verdensledende innen “utility”-programvare til bedrifts- og privatmarkedet.

Alarm-styring
AccessMaster(R) administrasjonsprogramvare har nå muligheten til å administrere alarmer fra Symantecs Norton AntiVirus programvare.

– Med dette kan sikkerhetsansvarlige benytte AccessMaster til å vise, håndtere og korrelere alarmer fra Norton AntiVirus fra samme arbeidsplass som man administrerer andre sikkerhetskomponenter, som f.eks. innbruddsovervåking og pålogging. Samtidig drar brukerne av Norton AntiVirus fordel av å kunne benytte funksjonene i AccessMaster, sier Stein Hødnebø i Bull AS.

Annonse


Modulær
AccessMaster tilbyr en modulær og integrert løsning, som muliggjør sammenhengende og standardisert sikkerhetsadministrasjon av samtlige IT-ressurser i bedriften, hevder Bull.

Modulene omfatter alle funksjoner man trenger for sikker Internett/intranett-tilgang, kryptering av “site-to-site” kommunikasjon, sikker ekstern brukertilkobling, applikasjonsbeskyttelse, enkeltvis pålogging, og global gjennomføring av bedriftens sikkerhetspolicy samtidig som man reduserer de totale driftskostnadene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse