Annonse


Allianse for Allianse

Dette er et produkt for å drifte og overvåke IT infrastruktur slik som program- og maskinvare og nettverkskomponenter.

Skal ha partnere
Det er en uttalt strategi at en større andel av CAs omsetning skal komme fra partnere. Målet er at selskapets partnere skal stå for halvparten av selskapets totale salg i 2001. Hos CA Norge utgjør denne omsetningen 35 prosent i dag. Landet er dermed et av nasjonale selskaper som er kommet lengst i å generere omsetning via samarbeidspartnere.

– Avtalen med Allianse vil også gi oss et sterkere inngrep mot større SAP-kunder som Allianse i dag drifter løsninger for, sier markedsdirektør Henning Klemp i CA.

Spennende
Klemp sier at selskaper som benytter såkalte ERP-løsninger (virksomhetskritiske løsninger), slik som SAP, er et spesielt spennende område for selskapet.

Annonse


– De fleste forbinder SAP med store konserner. Vi har tatt SAP med ned i SMB-markedet, sier salgsdirektør Ketil Barkved i Allianse. Selskapet har 32 SAP-konsulenter.

CA har 16.000 ansatte og omsatte for 5,3 milliarder dollar (40,73 millarder kroner) i regnskapsåret 1999. Allianse er sørvestlandets største IT-leverandør, med hovedkontor i Stavanger. Selskapet har 340 ansatte og forventer en omsetning på 415 millioner kroner i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse